Lokacija apartmana Jovanović na Kopaoniku

Kuća porodice Jovanović se nalazi u naselju 'Treska', oko 4.5 km od centra Kopaonika. Naselje Treska je najveće naselje na Kopaoniku. Dobilo je ime po najvišem bregu u kraju. Proteže se kilometarima, u oba smera posle raskrsnice (pogledaj sliku iznad).

Kuća porodice Jovanović

Naša kuća je jedna od prvih koje su se izgradile. Nalazi se na početku naselja, oko 300 m sa leve strane od raskrsnice. Kuća je smeštena u drugom redu kuća, ispod glavnog puta. Potrebno je sići stepenicama do nje, ili ići okolnim putem.

Pogledajte u nastavku tačnu lokaciju naše kuće na Google mapi, i pročitajte detaljno uputstvo kako doći do nas.

Kućа Jovanović

Lokacija kuće na Google mapi

Vila D i M

Uputstvo za dolazak do kuće, od centra Kopaonika

Krenite kolima od centra Kopaonika ka hotelima 'Olga Dedijer' i 'Putnik'. Vozite pravo ovim glavnim putem i nakon 4.5 km ćete doći do raskrsnice u naselju 'Treska'. Skrenite levo na raskrsnici, vozite još oko 300m, i stižete do velike žute kuće pod imenom 'vila D&M'.

U tom delu možete parkirati. Naša kuća se nalazi u drugom redu kuća. Do nje se silazi stepenicama pored žute kuće, ili okolnim putem. Oko 10m posle žute kuće postoji sporedni put koji se spušta na dole. Siđite sporednim putem do prve kuće (oko 20m), skrenite desno stepenicama pored kuće, i ponovo desno da dođete do naše kuće.

Bez brige. Sve ovo možda zvuči komplikovano, ali kada dođete na Kopaonik neko će vas sačekati, i pokazati vam put do kuće.