O apartmanu Jovanović na Kopaoniku

Arhitektura apartmana Jovanović je urađena slično 'Duplex apartmanima', na 2 nivoa. Iz jednog nivoa se prelazi stepeništem na drugi nivo. Na donjem nivou su smešteni: kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i kupatilo. U gornjem nivou se nalaze spavaće sobe. Ceo apartman ima ukupno oko 80 m2. Zbog svoje prostranosti ga možemo preporučiti porodicama, i grupi prijatelja koji dolaze na skijanje.

Dnevni boravak

Dnevni boravak sadrži: trosed, fotelje, stočić, TA peć na struju, kamin na drva, televizor sa SBB total TV programom. Trosed se može razvući u krevet za spavanje.
U mogućnosti ste da okačite svoje jakne, skijaške pantalone i drugu vlažnu garderobu iznad peći i kamina, kako bi se brže osušila garderoba i bila ujutru zagrejana.

Trpezarija i dnevna soba
Spavaca soba

Spavaće sobe

Spavaće sobe su izdvojene od dnevnog boravka i nalaze se na spratu. Imamo ukupno 3 sobe za spavanje. Svaka soba ima najmanje 1 prozor i ormar za garderobu.
U jednoj sobi je bračni krevet. U drugoj sobi smo spojili 2 ležaja u jedan veći. U trećoj sobi su smeštena 3 kreveta za spavanje. Svi kreveti za spavanje su standardnih dimenzija.
Sobe su opremljene sa dovoljno jastuka, jorgana i ćebadi za pokrivanje. Postoje i pokretne grejalice kojim ste u mogućnosti da dodatno zagrejete sobu. Gosti češće otvaraju prozore i hlade se, jer je ceo apartman odlično zagrejan.

Napomena: Neophodno je poneti svoju posteljinu za spavanje (gornju, donju i jastučnice). Apartman trenutno nije u mogućnosti da obezbedi posteljinu za goste.

Kupatilo

Kupatilo ima oko 4m2. Opremljeno je sa kabinom za tuširanje, velikim bojilerom (80L), mašinom za pranje veša, lavabo, ogledalo sa ormarićem, wc šolja i grejalica.

Napomena: Kupatilo je čisto, ali je staro i potrebno ga je renovirati.

Predsoblje apartmana

Pre ulaska u apartman, nalazi se predsoblje u kome možete odložiti svoju obuću i ski opremu. Ovde se nalaze rezervne sijalice, ukoliko vam iste zatrebaju.

Kupatilo
Trpezarija i kuhinja

Trpezarija i kuhinja

Kuhinja je dobro opremljena sa čašama, šoljama, escajgom, tanjirima, šerpama, loncima, tiganjima, plastičnim činijama ... Ima vam što vam je potrebno za vaše kulinarske sposobnosti i uživanje u dobrom obroku.
Na raspolaganju su vam: veliki frižider sa manjim zamrzivačem i šporet sa dve klasične ringle, dve ringle na plin i rernom. Topla voda za pranje sudova se dobija iz manjeg bojilera smeštenog iznad sudopere. Od malih kuhinjskih aparata, apartman poseduje mikser koji će vam pomoći u pravljenju palačinki.

U trpezariju su smešteni ugaoni element za sedenje, stolice i stol na razvlačenje.

Snabdevanje namirnicama

U centru Kopaonika, kod Konaka, nalaze se velike prodavnice 'Maxi' i 'Idea', kao i druge manje prodavnice i pekare. Najbolje je snabdevati se u velikim prodajnim lancima, jer oni nude veći izbor robe, i cene su pristupačnije.

U vikend naselju postoji manja prodavnica, u kojoj se takođe možete snabdeti. Prodavnica je udaljena oko 500m od kuće.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, ili ukoliko vam je potrebna pomoć da se snađete na Kopaoniku.

Centar Kopaonika
Prednosti apartmana

Prednosti apartmana

 • Apartman je prostran i topao
 • Apartman može da primi do 7 osoba
 • Spavaće sobe su tople i ruralnog dizajna
 • Kuhinja je dobro opremljena
 • Apartman je svetao, ima puno prozora
 • Kuhinja i kupatilo imaju prirodno luftiranje
 • Velika terasa sa lepim pogledom
 • Apartman ima duplo grejanje: TA peć na struju i kamin na drva
 • Televizijski program je SBB Total TV (Satelitska antena)
 • U apartmanu je dostupan 4G internet
Mane apartmana

Mane apartmana

 • Kuća nije u centru Kopaonika, pa je poželjno imati kola
 • Potrebno je poneti svoju posteljinu (gornja, donja i jastučnice)
 • Sve je čisto, ali bi mu prijalo renoviranje
 • Kuća se nalazi u drugom redu kuća, ispod glavnog puta